marți, 21 iunie 2011

Premiera mondiala pentru Schneider Electric – ISO 50001

Schneider Electric obtine in premiera mondiala certificarea ISO 50001

19 iunie 2011. Aflat in Rueil-Malmaison, Le Hive, sediul social al Schneider Electric este prima cladire din lume care a obtinut certificarea standardului foarte recent publicat ISO 50001 privind sistemele de management al energiei.

Acest standard ISO 50001 specifica cerintele pentru crearea, implementarea ISO, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management al energiei. Obiectivul sau este de a imbunatati intr-o maniera continua performanta energetica a cladirilor tertiare si industriale, de a optimiza folosirea lor si de a reduce costurile lor de exploatare.

Luand urma certificarii din Le Hive, si celelalte unitati Schneider Electric sunt, la randul lor, angajate in aceasta dinamica. Astfel, unitatile tertiare de cercetare si dezvoltare din bazinul Grenoble, deja certificate NF EN 16001, se misca deja in directia certificarii ISO 50001. Schneider Electric isi respecta astfel angajamentul luat fata de imbunatatirea permanenta a performantei energetice a cladirilor sale, fata de reducerea impactului lor asupra mediului si fata de atentia acordata confortului celor care lucreaza acolo. sursa: www.boursier.com