vineri, 2 septembrie 2011

Certis USA obtine certificare ISO 9001

Unitatii de fermentare din California a Certis USA i-a fost acordata certificarea ISO 9001:2008

Columbia, Maryland. 1 septembrie 2011. Certis USA a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru unitatea sa de productie si fermentatie din Wasco, California. Acesta certificare reprezinta standardul international acceptat pe cea mai larga scara in lume in ceea ce priveste sistemele de management al calitatii.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO), cel mai mare dezvoltator si editor de standarde din intreaga lume, acorda certificari companiilor care adera la standarde care garanteaza imbunatatirea continua a performantei in vederea indeplinii cerintelor de reglementare si pe cele ale clientilor, urmarind satisfactia clientilor. Aceasta certificare ISO recunoaste ca Certis USA a atins un nivel de excelenta operationala in managementul calitatii legat de producerea de biopesticide in unitatea din Wasco.

Directorul fabricii, Alex Georgian, a declarat: "Certis USA se dedica furnizarii de produse de calitate clientilor, la timp, continuand sa se imbunatateasca intr-un mediu de lucru sigur. Obtinerea acestui certificat ISO este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi produse de calitate clientilor nostri."

Cu sediul central in Columbia, Maryland, Certis USA este un producar si un distribuitor de varf a celei mai mari game de produse biopesticide folosite in agricultura si horticultura. Pentru mai multe informatii despre companie si despre numeroasele sale produse, vizitati www.CertisUSA.com.