joi, 19 ianuarie 2012

PrimeraDx primeste certificatul ISO 13485

Mansfield, Massachusetts. 18 ianuarie 2012. Compania PrimeraDx a anuntat astazi primirea certificarii internationale ISO 13485 : 2003, demonstrandu-si astfel puternicul angajament fata de imbunatatirea continua.

"Obtinerea certificarii ISO 13485 : 2003 este un reper important pentru noi si un vizibil factor de diferentiere pentru PrimeraDx. Certificarea le demonstreaza clientilor, colaboratorilor si partenerilor nostri ca ne dedicam calitatii la fiecare nivel al organizatiei noastre," a declarat presedintele PrimeraDx, Matt McManus.

"Fiecare membru al echipei PrimeraDx si-a asumat un rol activ in respectarea si in sprijinirea politicilor noastre de calitate, ceea ce ne permite sa deschidem calea respectarii cerintelor prezente si viitoare de pe piata diagnosticarii clinice," a adaugat si Fayyaz Memon, vicepresedintele companiei, insarcinat cu asigurarea calitatii.

O certificarea ISO 13485 : 2003 este folosita de organizatiile care produc dispozitive medicale si ofera servicii asociate acestora pentru a crea un sistem standardizat al calitatii in ceea ce priveste conceperea si producerea dispozitivelor medicale care indeplinesc atat cerintele clientilor, cat si cerintele de reglementare.

Auditul de certificare a fost efectuat de BSI Group America in acord cu cerintele standardului ISO 13485:2003 si s-a concentrat asupra fazelor de design, de productie si de distributie a aparatelor de analiza destinate diagnosticarii moleculare.

PrimeraDx dezvolta si comercializeaza o platforma de evaluare clinica in care se combina reactia de polimerizare in lant (PCR) si electroforeza capilara. Pentru informatii suplimentare despre companie si produsele sale, vizitati www.primeradx.com sau www.multiplexpcr.com.