luni, 1 noiembrie 2010

Certificare ISO 3632 - Sofranul

ISO (Organizatia Internationala de Standardizare) a publicat recent un nou standard pentru testarea sofranului, si anume:

ISO 3632-2:2010 Condimente - Sofranul - Metode de testare

Consecventa metodei de testare va duce la separarea sofranului pur, iar acest lucru ofera consumatorilor siguranta si incredere ca sofranul achizitionat este autentic si utilizarea lui in diferitele alimente se va face in conditii de siguranta pentru consumul uman.

Standardul ISO 3632-2:2010, Condimente - Sofran (Crocus sativus L.) - Partea 2: Metode de testare, a fost elaborat de comitetul tehnic ISO / TC 34, Produse alimentare, subcomitetul SC 7, Condimente, plante aromatice si mirodenii fiind disponibil la institutele nationale membre ISO (Asociatia Romana de Standardizare). La Secretariatul Organizatiei Internationale de Standardizare, acesta costa 136 franci elvetieni. (www.iso.org)
tags: certificare ISO 3632, implementare, consultanta ISO 3632, sofran, condimente