miercuri, 9 martie 2011

GPV Electronics primeste certificarea ISO 13485 in Aars

Compania daneza din Aars GPV Electronics a primit certificarea ISO 13485. Procesul de certificare a fost dirijat de Bureau Veritas Certifications.

Avantajul noii certificari este acela ca avand aprobarea acesteia, GPV Electronics poate sa se ridice la asteptarile unor cerinte cu mult mai formalizate in cadrul industriei medicale, incluzand cerinte pentru controlul proceselor, documentatie si posibilitate de urmarire a evenimentelor.

Deoarece GPV Electronics are deja multi ani de experienta de lucru cu clientii in acest sector, multe din cerintele ISO 13485 sunt deja aplicate in prezent in mai multe din procesele companiei. "Alaturi de unitati dotate cu o camera cu atmosfera controlata pentru produsele pe baza de hafniu, certificarea ISO 13485 asigura firmei GPV Electronics din Aars o pozitie de partener chiar mai atractiv decat inainte pe piata nord europeana de servicii si produse electronice," s-a mentionat intr-un comunicat de presa.

Exista asteptari ca, in timpul anului 2011, si GPV Asia Electronics din Tailanda sa obtina aceeasi certificare. sursa: www.evertiq.com