sâmbătă, 5 martie 2011

Ventura obtine recertificarea ISO 27001

24 februarie 2011 - Ventura, una din companiile britanice de externalizare (outsourcing) avand o baza considerabila de gestiune a clientilor, a obtinut din nou certificarea ISO 27001 (recertificare ISO 27001) pentru securitatea informatiilor.

Ventura a obtinut acreditarea ISO 27001 pentru prima oara in decembrie 2007 si si-a mentinut standardele inalte in ultimii trei ani. Aceasta certificare ISO 27001, care trebuie reinnoita la fiecare trei ani, aprobata de organizatia international recunoscuta LRQA (organism international de certificare), este acordata organizatiilor care demonstreaza practici sigure de manuire a informatiilor in operatiunile si serviciilor lor IT.

Rob Osborn, director de continuitatea afacerilor la Ventura, a comentat: " Dobandirea acestei certificari ISO 27001 este o marturie a seriozitatii cu care tratam siguranta informatiilor in cadrul Ventura. Ea a fost castigata multumita sarguintei si eforturilor sustinute depuse de angajatii firmei noastre."

Despre Ventura
Ventura este una din companiile britanice de externalizare (outsourcing) avand o baza impresionanta de gestiune a clientilor.

Oficiali ai Ventura afirma : «ni se incredinteaza sa gestionam peste 80 de milioane de contacte ale clientilor pentru 28 de organizatii publice si private prin intermedul centrelor noastre de contact. Ne ocupam de gestiunea clientilor de peste 40 de ani. Serviciile noastre de externalizare includ gestiunea clientilor, vanzari si achizitii pentru utilizatori, colectari de datorii, gestiunea documentelor si a platilor. Lucram cu o gama vasta de clienti, dintre care amintim O2, Sky, Google, British Gas si Departamentul de Munca si Pensii. (DWP). »

Cu mai bine de 8000 de angajati si cinci centre de contact de mari proportii in Marea Britanie si India, Ventura este una dintre cele mai mari companii de genul acesta. Detalii : www.ventura.co.uk. Sursa: www.callcentreclinic.com