vineri, 15 iulie 2011

Compania Du obtine certificare ISO 9001:2008

Emiratele Arabe Unite. 12 iulie 2011. Ca marturie a marturie a furnizarii de servicii de calitate oferite de echipa sa de servicii profesionale, compania Du a anuntat primirea prestigioasei certificari ISO 9001:2008 – punctul de reper global pentru standardul de management al calitatii.

Cu aceasta ocazie, Farid Faraidooni, director comercial la Du, a declarat: "Calitatea – fie ea a oamenilor, a proceselor sau a produselor – este un ingredient vital al succesului unei organizatii. Obtinand aceasta implinire a calitatii, ne-am demonstrat seriosul angajament fata de calitate, la toate nivelurile organizatiei noastre. Doresc sa ofer felicitarile mele cele mai sincere echipei noastre de servicii profesionale pentru urmarirea fara preget a perfectiunii si pentru obtinerea acestei certificari ISO."

"Clientii isi doresc sa aiba incredere ca fac afaceri cu o organizatie care le poate implini sau depasi nevoile in timp util. A incheia cu succes rigurosul proces de certificare este un semn clar ca suntem devotati imbunatatirii continue a sistemelor noastre de management," a concluzionat Faraidooni.

Standardul ISO 9001:2008 specifica cerintele unui sistem de management al calitatii intr-o organizatie, punand accentul pe abilitatea acesteia de a obtine satisfactia clientilor si de a imbunatati continuu calitatea. Ca parte a procesului de certificare, Du Professional Services a elaborat, mentinut si imbunatatit sistemul sau de management al calitatii cu scopul de a garanta ca serviciile furnizate de organizatie continua sa ofere satisfactie clientilor.

Certificatul a fost acordat de DAS Certification Ltd., (DAS) – lider mondial in evaluarea proceselor de afaceri si produselor fata de standardele recunoscute international. DAS a precizat ca ISO 9001: 2008 pune accentul mai mult pe procese si pe satisfactia clientilor, mai degraba decat pe proceduri, ceea ce il face aplicabil in mod egal si furnizorilor de servicii.

Vizitati site-ul companiei, www.du.ae/en/business/enterprise-govt/professional-services pentru mai multe informatii despre activitatea acesteia.
tags: certificare ISO, managementul calitatii, iso 9001:2008, standardul ISO 9001