miercuri, 5 octombrie 2011

DFMC - certificare ISO 9001 pt. managementul calitatii

Easton, Maryland. 2 octombrie 2011. Organizatia Delmarva Foundation for Medical Care Inc. (DFMC) a devenit certificata ISO 9001:2008 in luna august, in urma incheierii cu succes a procesului de audit a sistemului sau de management al calitatii, efectuat de STR-R Registrars.

Standardul ISO 9001 : 2008 este recunoscut international, fiind utilizat de organizatiile care furnizeaza produse si servicii pentru a-si crea un sistem standardizat pentru managementul calitatii care este evaluat in mod continuu pentru a garanta ca se conformeaza principiilor privind imbunatatirea calitatii si satisfactia clientilor, aspecte specificate si de un comunicat de presa dat publicitatii de Delmarva Foundation.

"Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 le demonstreaza clientilot nostri actuali si potentiali angajamentul luat de Delmarva Foundation fata de calitate, la toate nivelurile organizatiei noastre. Ea indica, de asemenea, la ce se pot astepta clientii cand ne incredinteaza afacerile lor," a declarat directorul calitatii Roxanne Rodgers, care a condus aceasta initiativa de implementare a standardului ISO in companie. "Este un element de diferentiere notabil care ofera o credibilitate crescuta pe piata." Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.dfmc.org.
tags: consultanta ISO 9001, managementul calitatii, iso 9001:2008, certificare iso 9001, implementare iso, imbunatatirea calitatii