joi, 27 septembrie 2012

Companie de consultanta IT obtine ISO 27001

Digital Jewels obtine certificarea ISO 27001 (securitatea informatiei)

20 septembrie 2012. Digital Jewels, o companie specializata in consultanta IT si in managementul proiectelor, a obtinut prima sa certificare ISO 27001:2005 pentru sistemul de management al securitatii informatiei (SMSI).

Compania a fost inregistrata la Organizatia de Standardizare din Nigeria (SON) si auditata si certificata de British Standard Institute (BSI). Reprezentantul BSI la ceremonia de acordare a certificarii ISO 27001 a fost dl Omar Rashid Daod. Cu ocazia inmanarii cerificatului de conformitate, acesta a elogiat Digital Jewels pentru realizarea sa, urandu-i sa ramana in varful ierarhiei companiilor IT&C din tara.

Ceremonia a coincis cu cea de-a 50-a editie a forumul lunar al lantului de valori informatice organizat de companie, in cadrul caruia BSI a mai acordat certificarea ISO/IEC 27001:2005 si altor organizatii nigeriene: Galaxy Backbone Plc, Fidelity Bank Plc si Unity Bank Plc pentru implementarea unor sisteme eficiente de management al securitatii informatiei.

Discutand despre certificarea ISO 27001 recent obtinuta, directorul executiv Digital Jewels, Adedoyin Odunfa, a spus ca aceasta exprima dorinta companiei de a proteja informatiile clientilor, iar organizarea intrunirilor lunare reprezinta o buna modalitate de a impartasi cunostinte, de a schimba informatii si de a incuraja interactiunea dintre specialisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.digitaljewels.net. http://allafrica.com/stories/201209200227.html