joi, 25 octombrie 2012

Acme Electronics Recycling obtine certificarile R2 si ISO 14001

Firma de reciclare considera standardele drept o metoda de consolidare a imaginii 23 octombrie 2012. Compania Acme Electronics Recycling (AER), cu sediul in Galion, Ohio, a anuntat ca a obtinut certificarile ISO 14001:2004 si R2.

Potrivit unui comunicat de presa, aceste certificari atesta aplicarea standardelor din domeniu care ajuta la implementarea celor mai bune practici de protectie a mediului si de sanatate si siguranta a muncitorilor.

“Compania Acme Electronics Recycling este incantata si onorata pentru ca s-a alaturat firmelor de reciclare de produse electronice certificate R2 si ISO 14001. Dintotdeauna ne-am straduit foarte mult sa ne desfasuram activitatea conform standardelor din sectorul nostru si adoptand cele mai bune practici, iar obtinerea certificarilor de terta parte R2 si ISO 14001 ne-a permis sa facem un pas catre nivelul urmator al reciclarii de produse electronice si le-a dovedit angajatilor si clientilor nostri angajamentul de a oferi o solutie sigura si responsabila fata de mediu. Aceste certificari reprezinta mai degraba un proces decat un tel, iar echipa de la AER va continua sa faca eforturi pentru a se imbunatati,” 

a declarat directorul de conformitate la Acme, Rodney Lewis.

Operatiunile companiei includ procese de maruntire de mare capacitate cu ajutorul celor doua concasoare si al separatoarelor si statiilor de sortare personalizata si de sortare optica detinute de companie. Acme ofera si servicii de gestionare a bunurilor IT, de distrugere a produselor brevetate si de recuperare a resurselor.

Acme Refining, cu sediul in Chicago, este compania-mama a Acme Electronics Recycling. Pe langa procesarea deseurilor electronice, compania mai proceseaza si deseuri neferoase in Vestul Mijlociu. Compania le mai ofera clientilor sai si servicii de distrugere de documente si de reciclare de hartie si carton. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acmescrapglobal.com.