vineri, 15 martie 2013

Departament de cercetare si dezvoltare obtine certificarea ISO9001:2008

Departamentul de cercetare & dezvoltare al companiei Cordys obtine certificatul ISO9001 pentru calitatea serviciilor oferite

Compania Cordys, lider in vanzarea de software BPMS si PaaS, care ajuta companile sa-si atinga excelenta operationala, a anuntat faptul ca departamentul de cercetare si dezvoltare a obtinut certificarea ISO 9001:2008.

Acesta reusita demonstreaza angajamentul companiei pentru prestarea de servicii de calitate superioara, asa cum au fost definite de catre ISO. Standardul ISO 9001:2008 este recunoscut de catre organizatiile mondiale drept standardul cu privire la managementul calitatii, care se concentreaza pe capacitatea unei organizatii de a indeplini cerintele consumatorilor si de a imbunatati calitatea produselor fabricate si a serviciilor prestate.

Compania Cordy a realizat, mentinut si imbunatatit propriul sistem de management al calitatii in vederea asigurarii faptului ca organizatiile-suport ale companiei de la nivel mondial raman angajate catre satisfacerea superioara a consumatorilor. Acesta certificare recunoaste excelenta companiei Cordy in proiectarea, dezvoltarea, distributia si suportul tehnic pentru propriile produse software.

Sudhir Chopade, vicepresedinte in cadrul departamentului inginierie si suport tehnic al companiei, a comentat:

 “Intotdeauna am cautat sa indeplinim cele mai riguroase standarde de calitate si este nemaipomenit ca am primit prestigioasa certificare ISO 9001:2008 drept consecinta. Acesta este un pas important in lungul drum de imbunatatire continua a proceselor din cadrul Cordys si de creare a produselor de inalta calitate ca parte a culturii corporative. Clientii nostri aleg platforma Cordys datorita capabilitatilor unice BPMS si Paas; este datoria nostra sa le oferim cele mai bune produse si servicii din punct de vedere calitativ alaturi de cel mai eficient suport tehnic, tinand cont ca ei ruleaza operatiuni globale de miliarde de euro in cadrul platformei noastre.” 

Cordys este un furnizor global de platforme software tip “cloud” care ajuta mediul de afaceri sa se transfere catre “cloud” cu riscuri minime. Structura informatica a companiei combina servicii de platforma “cloud”, dezvoltarea de aplicatii soft corporative, un pachet complet de gestionare a proceselor de afaceri, o platforma “middleware” de viitoare generatie, cu o inalta productivitate. (dupa o stire realwire.com)