joi, 5 martie 2009

Vernon Hills se certifica ISO 14001

VERNON HILLS, Ill - (BUSINESS WIRE) - CDW Corporation, un furnizor de solutii tehnologice pentru afaceri, guvern şi educaţie, a anunţat pe data de 03 martie 2009 ca a obtinut certificare ISO 14001:2004, care reprezinta standardul internaţional pentru sistemele de management ecologic (management de mediu, managementul calitatii mediului).

Certificarea ISO a fost acordata centrelor companiei Vernon Hills, Ill si Nord Las cat si birourilor atasate acestora.

"CDW a lucrat din greu pentru a dezvolta o politica de mediu şi criterii de evaluare care ilustrează angajamentul nostru de a proteja mediul şi de a furniza clientilor un mod responsabil si in acelasi timp cost-effective de a face afaceri", a declarat Doug Eckrote, Senior Vice President de operaţiuni pentru CDW .

"Aceasta certificare este o mare onoare şi validează eforturile noastre si ale colaboratorilor pentru a face CDW mai buna in comunitatea in care traim cat si locurile de munca oferite de aceasta”, a mai adaugat acesta.

ISO 14001:2004 a fost stabilit ca un standard recunoscut la nivel internaţional pentru organizatiile care aplica pentru obtinerea certificarii unui sistem de management al mediului inconjurator şi, prin urmare, recunoaşte un sistem eficient de management de mediu (EMS).