duminică, 24 mai 2009

ISO la Salonul auto de la Geneva 2009

Atelier de idei cu privire la masina complet electronizata in cadrul Salonului auto de la Geneva 2009


Pentru cel de-al patrulea an consecutiv un eveniment important referitor la tehnologiile informatiei si comunicatiilor (TIC) cu aplicatii in industria auto este organizat de ISO, IEC şi ITU, organizatii lucrnd impreuna sub umbrela Asociatiei de standardizare mondiala.

Atelierul de idei cu privire la masina complet electronizata a avut loc pe 4 şi 5 martie 2009, la unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul auto, show-ul international auto de la Geneva , Elvetia.

TIC cu aplicatii in industria auto reprezintă o valoare adăugată pentru consumatori, în termeni de siguranţă, confort şi de mobilitate.

Previziunile legate de mărimea pieţii au in calcul miliarde de dolari şi părţile interesate sunt de acord cu faptul că standardizarea şi coordonarea între industria auto şi industriile cu aplicatii TIC sunt factori cheie în dezvoltarea de noi tehnologii.

Atelierul de lucru a reunit specialişti cheie din domeniu, de la factori de decizie de top la ingineri, designeri, planificatorii, oficiali guvernamentali, experţi in standardizare şi altii.