miercuri, 22 iulie 2009

Certificare ISO 26362 pentru Panouri de Acces

Standardul ISO 26362:2009, Panouri de acces în cercetarea de piata, sociala si a opiniei publice – Vocabular si crietrii de operare , prevede definiţii şi liniile directoare de bună practică precum si abordarea unor aspecte cum ar fi abordarea subiectilor, validarea identitatii, marimea si profilul panourilor.

Aplicare standardului va duce la exploatarea la maximum a capacitatilor panelului.
Standardul pot fi, de asemenea, folosit pentru a evalua panouri de acces şi pentru a evalua calitatea lor.

"ISO 26362 va încuraja potenţialii clienţi, pentru a beneficia de acest mod de a inovatoare care desfăşoară activităţi de cercetare, care este cea mai potrivită pentru nevoile moderne.

De asemenea, va ajuta cercetătorii să facă cea mai mare parte din resursele lor pentru a obţine rezultate consecvente ", spune Erich Wiegand, Convenor din ISO grup de lucru cu privire la accesul panouri şi lider al proiectului.

Standard oferă mult mai mult decât de bare cerinţele minime pentru bunele practici de cercetare şi adoptă o abordare flexibilă a-si asigura aplicabilitatea în toate ţările.

ISO 26362 va fi utilizată de către organizaţiile şi profesioniştii care proprii şi / sau de a folosi orice tip de panouri pentru accesul pe piaţă, de aviz de cercetare şi socială, indiferent dacă sunt online (Internet) sau offline (telefon, faţă-în-faţă, etc.)
~ Consultanta pentru Certificare ISO 26362 ~