sâmbătă, 7 aprilie 2012

Distilerie certificata ISO 9001

05 aprilie 2012. BenRiach Distillery Company Ltd, producatorul scotian al marcilor premiate de whisky single malt BenRiach si GlenDronach, a anuntat primirea certificarii ISO 9001:2008.

ISO 9001:2008 este un standard recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii, care le impune companiilor certificate sa isi implementeze si sa urmeze un astfel de sistem cuprinzator, care sa acopere toate operatiunile desfasurate in cadrul companiei.

Billy Walker, directorul general BenRiach Distillery, a declarat cu aceasta ocazie: “Suntem extrem de mandri ca am atins un asemenea standard international, extrem de respectat. ISO 9001:2008 ilustreaza angajamentul nostru fata de profesionism, cele mai bune practici si imbunatatirea continua a tuturor activitatilor noastre.”

"Nevoia de standarde recunoscute international este importanta pentru organizatiile mondiale ca BenRiach. Certificarea ISO 9001 este foarte respectata si ne va consolida pozitia pe piata," a mai spus Walker.

Certificarea a fost obtinuta in urma unui audit riguros al sistemului de management al calitatii, care a acoperit toate aspectele legate de operatiunile de fabricare a produselor si de celelalte activitati necesare derularii afacerii.

“Intotdeauna ne straduim sa imbunatatim calitatea marcilor noastre de whisky, iar obiectivul nostru final este sa crestem satisfactia clientilor prin fiecare aspect care tine de afacerea noastra. Certificarea le da asigurari acestora in privinta dedicarii noastre de a oferi calitate si de a urmari cele mai inalte standarde in practicile pe care le aplicam,” a adaugat directorul general.

Compania si-a restructurat de curand gama de whisky numai din malt de orz, uscat cu fum de turba si a lansat un nou produs BenRiach, Septendecim. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul distileriei: www.benriachdistillery.co.uk.