vineri, 27 aprilie 2012

Ilim West s-a certificat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Moscova, 24 aprilie 2012. Divizia Ilim West apartinand Ilim Group, care include fabrica si padurea din Koryazhma, a incheiat cu succes un audit de certificare a sistemului sau de management integrat in conformitate cu standardele internationale ISO 9001:2008 (sistemul de manangement al calitatii), ISO 14001:2004 (sistemul de management al mediului) si OHSAS 18001:2007 (sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale), dupa cum se specifica intr-un comunicat de presa al companiei dat publicitatii de Lesprom Network.

Auditul a avut loc intre 11 si 26 martie si a fost efectuat de 11 experti ai organismului de certificare Bureau Veritas. In premiera, auditul a fost efectuat in mod simultan in fabrica din Koryazhma si la sediul central al Ilim Group.

Expertii de la Bureau Veritas s-au referit la eforturile semnificative depuse de Ilim Group in vederea pregatirii pentru audit. Urmatorul audit anual de supraveghere a fost planificat pentru primavara lui 2013. Certificatele primite acopera managementul operatiunilor de exploatare forestiera, producerea si comercializarea de busteni de gater, de celuloza, de hartie, de carton si de produse chimice pentru lemn; certificarile sunt valabile pentru o perioada de trei ani.

Si Ilim Gofra, o sucursala a grupului Ilim care fabrica cutii din carton ondulat si are sediul in regiunea Leningrad din Rusia, a primit certificatele ISO ale Organizatiei Internationale pentru Standardizare pentru calitate si OHSAS pentru sanatatea si siguranta angajatilor sai.

Ilim Group este liderul rus in domeniul celulozei si hartiei in ceea ce priveste volumul productiei, stabilitatea financiara, eficienta guvernarii corporative si tehnologia utilizata. Pentru mai multe informatii despre Ilim West, vizitati www.ilimgroup.com/about-company/structure/ilim-west.