marți, 29 mai 2012

Agentia Luxemburgheza Anti-Doping, certificata ISO 9001

Pe 18 mai 2012, Agentia Luxemburgheza Anti-Doping (ALAD) a primit, in prezenta ministrului sporturilor, Romain Schneider, certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. Domeniul certificarii acopera diverse activitati desfasurate de agentie, dintre care: planificarea si realizarea controalelor, gestionarea rezultatelor, masurile de prevenire si de educare.

 "Obtinerea certificarii ISO 9001 este o dovada a faptului ca ne gestionam bine toate procese si ca furnizam lucrari de inalta calitate," si-au exprimat bucuria responsabilii Agentiei Luxemburgheze Anti-Doping. "Atletii, federatiile nationale si internationale, ca si partenerii nostri straini pot avea deci incredere deplina in ALAD, care satisface toate exigentele internationale.

Aceasta recunoastere consolideaza agentia in dorinta si in eforturile sale de a continua lupta impotriva dopajului la un inalt nivel al calitatii," s-a mai precizat in comunicatul de presa ALAD.

La ceremonia de decernare a certificarii ISO au mai luat parte Marc Mathekowitsch, administrator general la Ministerul Sporturilor din Luxemburg, dr.Anik Sax, membra a consiliului de administratie ALAD, Stefan Zerwes, directorul organismului de certificare a sistemelor de management ESCEM si Robert Schuler, fost consilier la Ministerul Sporturilor. Pentru mai multe informatii despre activitatea agentiei anti-doping, vizitati site-ul oficial www.alad.lu.