joi, 7 iunie 2012

Airtech obtine certificarile ISO 9001:2008 si AS9100 editia C

1 iunie 2012. Airtech International, Inc. a anuntat finalizarea cu succes a tranzitiei sale complete la cel mai nou standard pentru calitatea aerospatiala, ISO 9001:2008/AS9100 editia C.

Prin aderarea la standardele stabilite de sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, Airtech le ofera clientilor sai asigurari ca pot achizitiona produsele companiei avand incredere ca sistemul de management implementat de companie garanteaza cea mai inalta calitate a produselor la un pret competitiv.

Divizia PCB apartinand companiei Airtech fabrica materiale de asistenta in laminare printre care se numara folii de eliberare, role presoare, folii pentru vidat si alte materiale conexe utilizate in timpul procesului de laminare a circuitelor imprimate din toate domeniile tehnologice (circuite HDI, rigide, rigide-flexibile si flexibile - FPC).

Airtech ofera produse destinate tuturor intervalelor de temperatura si tuturor tehnologiilor, indiferent de echipamentele folosite – prese tighel traditionale, prese de laminare rapida sau autoclave. Infiintat in 1973, Airtech Advanced Materials Group este alcatuit din Airtech International Inc., Huntington Beach, California; Airtech Europe Sarl, Differdange, Luxemburg; Tygavac Advanced Materials Ltd., Rochdale, Anglia; si Airtech Asia Ltd., Tianjin, China.

Grupul Airtech isi desfasoara activitatea in mai multe domenii si detine mai multe zone de interes, printre care aviatia-aerospatiul, circuitele imprimate (PCB), marina, energia eoliana, sectorul auto si industria de odihna si agrement.

Airtech este cel mai mare producator privat de materiale de ambalare in vid si de materiale de prelucrare de acest fel din lume. Airtech International Inc. detine de mai multi ani certificarile ISO 9001 si AS9100. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.airtechpcb.com. http://www.pcb007.com/pages/zone.cgi?a=84511&artpg=1