luni, 2 iulie 2012

Generali incheie un partenariat cu Afnor

Generali incheie un partenariat cu Afnor pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor

 27 iunie 2012. Un acord de cooperare a fost semnat intre agentia de asigurari Generali France Assurances, reprezentata de directorul sau general, Thomas Saunier, si Asociatia Franceza de Standardizare (Afnor), reprezentata de directorul sau general, Olivier Peyrat.

Prin intermediul acestui acord, Afnor si Generali se angajazeaza sa promoveze standardele sistemelor de management ISO si procesul de certificare ISO drept instrumente eficace de prevenire a riscurilor.

Acordul le va permite, de asemenea, intreprinderilor care colaboreaza cu Generali in demersul lor de responsabilitate sociala corporativa, sa isi integreze standardele ISO 26 000 (promovarea responsabilitatii sociale a organizatiilor) si ISO 31 000 (managementului riscurilor) in strategia si in conducerea lor.

"Acest partenariat ne demonstreaza vointa de a pune la dispozitia asiguratilor nostri instrumentele cele mai avansate in materie de responsabilitate sociala a organizatiilor si de prevenire a riscurilor," a declarat Thomas Saunier, directorul general al prestigioasei firme de asigurari.

 "Reprezentand mai mult decat simple linii directoare, standardele ISO 26 000 si ISO 31 000 reprezinta, pentru companii, adevarate instrumente de management al performantei" (www.boursier.com)