miercuri, 18 iulie 2012

Finlay Insurance Brokers obtine certificarea ISO 9001

10 iulie 2012. Compania srilankeza Finlay Insurance Brokers Private Limited (FIBL) a obtinut certificarea ISO 9001: 2008 pentru excelenta sistemului sau de management al calitatii. Un comunicat de presa dat publicitatii de brokerul de asigurari a precizat ca certificatul ISO 9001 a fost emis si acordat de filiala organismului de certificare Det Norske Veritas in Sri Lanka.

“Certificarea ISO ne ajuta sa ne simplificam operatiunile si sa furnizam servicii coerente si fiabile prin eficientizarea sistemelor si proceselor noastre,” a declarat T. S. Arulanandan, directorul FIBL.

“In calitate de companie, ne dedicam unor relatii pe termen lung si dezvoltarii durabile, si credem ca sistemul de management al calitatii si certificarea ISO 9001 ne vor ajuta sa ne imbunatatim constant nivelul serviciilor pe care le oferim”, a mai spus Arulanandan. Finlay Insurance Brokers este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de bunuri, asigurari in caz de accidente si asigurari de raspundere civila din Sri Lanka.

 Firma reprezinta toti asiguratorii licentiati de pe piata locala si mai reprezinta, in plus, si un numar de intermediari in asigurari consacrati pe plan mondial, printre care si Aon Global Insurance Brokers Private Limited. FIBL este o filiala a companiei Finlay’s Colombo PLC. Pentru mai multe informatii, vizitati www.finlays.net/logistics-services/sri-lanka/insurance.