joi, 9 august 2012

Producatorul de sisteme optice, certificat ISO 9001

Certificare ISO 9001 pentru managementul calitatii acordata companiei Opto-Alignment Technology Inc.

27 iulie 2012. Producatorul de sisteme optice de precizie Opto-Alignment Technology, Inc. a anuntat de curand ca a primit certificarea internationala ISO 9001:2008. Familia de standarde ISO 9000 pune la dispozitia organizatiilor un cadru general pentru sistemele de management al calitatii.

"Primirea acestei certificari ISO 9001 demonstreaza eficacitatea programului de asigurare al calitatii aplicat continuu de compania Opto-Alignment Technology, Inc., care include procesele de proiectare, fabricare si comercializare," a declarat Daniel Garrett, director de productie la Opto-Alignment Technology. Potrivit lui Sasha Pearlman, presedintele companiei,

"Motivatia de a intreprinde acest proces nu a fost sa ne putem expune un certificat pe perete, ci mai degraba sa insuflam o cultura a progresului continuu, a imbunatatirii proceselor si a calitatii in organizatia noastra. Suntem constienti ca aceasta se va traduce in ultima instanta in produse si servicii mai bune si in satisfactia clientilor nostri."

Opto-Alignment Technology, Inc. este un producator de sisteme optice de precizie, printre care se numara OptoWipes, LensHandlers si RotoWands, ca si seriile Laser Alignment Assembly si Testing System.

Compania are sediul in Old Hickory Industrial Park de la periferia orasului Charlotte din statul american Carolina de Nord si deserveste pietele internationale ale industriilor semiconductorilor, microlitografiei, telecomunicatiilor, ca si sectoarele biomedical si metrologic.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.optoalignment.com. http://www.laserfocusworld.com/articles/2012/07/iso-9001-certification-awarded-to-opto-alignment-technology-inc.html