joi, 30 august 2012

Dezvoltator de cazinouri si hoteluri, certificat ISO 14001

Melco Crown obtine certificarea ISO 14001 pentru protectia mediului 

27 august 2012. Melco Crown Entertainment Ltd a devenit primul si singurul dezvoltator de cazinouri si hoteluri de pe piata din Macao care a obtinut certificarea internationala ISO 14001 pentru sistemul sau de management al mediului, potrivit declaratiilor date de curand de reprezentantii companiei.

 Certificatul ISO 14001 este un punct de reper international in a le oferi angajatilor si conducerii companiei, ca si partilor interesate din exterior, asigurari privind faptul ca impactul activitatilor desfasurate de companie asupra mediului inconjurator este masurat si redus pe cat posibil.

“Aceste recunoasteri sunt o marturie a efortului colectiv facut de conducerea si de angajatii nostri pentru a da un excelent exemplu sectorului nostru de activitate despre ce inseamna sustinerea unei culturi hoteliere ecologice,” sunt cuvintele din declaratia de presa ale lui Lawrence Ho Yau Lung, copresedintele si directorul executiv Melco Crown.

Misiunea Melco Crown Entertainment este de a modela viitorul industriei de diverstiment si a jocurilor de noroc in Asia. Pentru mai multe informatii, vizitati www.melco-crown.com.