miercuri, 28 aprilie 2010

ISO 31000 si Implicarea semnificativa

Standardul ISO 31000 presupune o implicare semnificativa a consiliului de administratie si a managementului de varf, precum si resurse suficiente pentru a traduce angajamentele in actiune concreta.

Standardul pentru managementul riscului ISO 31000 impune serioazitate si implicare din partea consiliului de administratie si a managementului pentru a se asigura faptul ca este integrat total in cultura si modul de operare a organizatiei.

Multe organizatii prefera sa petreaca timpul in dezbateri cu teme legate introducerea de notiunilor de ”gestionare totala a riscurilor”, “gestionare holistica a riscurilor”, “managementul riscurilor intreprinderii”, “gestionarea globala a riscurilor intreprinderii”, “managementul strategic al riscurilor”.

Organizatiile cu adevarat de succes, cum ar fi UPS, accentueaza munca asupra intelegerii incertitudinii implicate in atingerea obiectivelor lor si se asigura de gestionarea eficienta a riscurilor, astfel incat sa obtina rezultate pozitive. (www.iso.org) tags: certificare ISO 31000